Home / artis / Sk4ndal Dedah Tidvr Bers4ma Shuk Selama Sebulan?

Sk4ndal Dedah Tidvr Bers4ma Shuk Selama Sebulan?

Nampaknya isu rumah tangga pelawak Shuk Sahar seolah tiada kesudahan apabila isterinya Rossa Sera dan skand4lnya berper4ng di media sosial pula.

Terbaru, Rossa dilihat ada memuat naik tangkap layar sejarah panggilan video serta perbualan mesej antara suaminya dengan skandal Shuk itu.

 

Rossa berbuat demikian dipercayai selepas sk4ndal suaminya itu memuat naik tangkap layar sejarah panggilan video duo.

Menerusi mesej dik0ngsikan, sk4ndal Shuk dipercayai Fara Salleh itu turut mempersoalkan mengapa dirinya tidak dibela serta bertanyakan mengapa perkara ini tidak dihentik4n.

Rossa turut meny1ndir Fara yang mem4dam sejarah panggilan dibuatnya kepada nombor dipaparkan, sebaliknya hanya menunjukkan jumlah panggilan diterimanya.

Dalam satu perkongsian lain, sk4ndal Shuk itu turut meluahkan rasa ber4ng apabila dikhi4nati apabila Rossa mengetahui kata laluan telefon Shuk dan mengamuk apabila panggilannya diab4ikan.

Dalam mesej tersebut, sk4ndal Shuk turut mendedahkan lebih sebulan pelawak itu tidur bers4manya namun tiada sekali pun panggilannya di4baikan.

Beberapa hari lalu, Rossa memuat naik mesej di Instagram diterima daripada netizen yang mendakwa terlihat Shuk bersama kekasih gel4pnya.

SUMBER :  CARI FORUM

About admin

Check Also

Aktif Tabligh Tak Halang Aliff Aziz Sertai Gegar Vaganza

Semalam, senarai 13 peserta program realiti Gegar Vaganza musim kelapan telah pun diumumkan. Apa yang …

Leave a Reply

Your email address will not be published.