Home / artis / “Dah Tak Minat? Ada Aku Kisah Orang Minat Aku Ke Tak…”

“Dah Tak Minat? Ada Aku Kisah Orang Minat Aku Ke Tak…”

Baru-baru ini, perkongsian pelakon Rita Rudaini menjadi perhatian ramai apabila meaklumkan apa sahaja luahan atau maklumat di kongsikan di media sosial tidak melibatkan orang lain.

Kata pelakon berusia 45 tahun kitu lagi, dia menyifatkan perkongsiannya itu tidak salah kerana perkara dikongsikannya itu hanya berkaitan apa yang berlaku di rumahnya sahaja.

“Aku kongsi info kat rumah aku ja. Aku nak mel4lak, mengaum, mengembek ka, aku tak pergi melewaq (merayau) rumah orang. Jadi siapa yang banyak masa? Lud4h jatuh atas muka sendiri nampak. Lalat k4cuk,” katanya.

Menerusi satu perkongsian lain, pelakon itu turut menegur mereka yang terlupa untuk cermin diri dan mula meny4lahkan orang lain apabila terkena pada batang hidung sendiri.

“Masa mengvtuk mengej1 mengec4m orang lupa nak cermin muka sendiri. Bila kena batang hidung, kata orang mer0yan dan meny4lak.

“Lalat-lalat k4cuk yang tak boleh terima kebenaran, beginilah. Oh silap, sebelum ini lalat-lalat berzikir dan bermunajatlah, bukan mengec4m,” katanya.

Dilihat lant4ng bersuara sejak kebelakangan ini, Rita berkata dia tidak kisah jika hilang peminat kerana baginya hidupnya bukan untuk diminati.

“Dah tak minat? Ada aku kisah orang minat aku ke tak.. kau ingat aku hidup ini untuk kau minat ke? Tak m4ti dek kej1, tak hidup dek puji,” katanya.

Sebelum ini nama pelakon itu menjadi bualan ramai apabila menolak v4ksin C0v1d-19. Rita berkata dia bukan seorang anti v4skin namun lebih selesa digelar prosafe.

SUMBER :  OHMYMEDIA

About admin

Check Also

Aktif Tabligh Tak Halang Aliff Aziz Sertai Gegar Vaganza

Semalam, senarai 13 peserta program realiti Gegar Vaganza musim kelapan telah pun diumumkan. Apa yang …

Leave a Reply

Your email address will not be published.