Home / artis / Ayda Jebat Kongsi Wajah Anak, Netlzen Cakap Muka Ana Nayla Ikut Mummy

Ayda Jebat Kongsi Wajah Anak, Netlzen Cakap Muka Ana Nayla Ikut Mummy

Seperti semua sedia maklum, pasangan selebriti Ayda Jebat dan Nabil Mahir telah memilih nama Ana Nayla bagi cahaya mata sulung mereka yang selamat dilahirkan pada 21 September lalu.

Terbaru, Ayda dan Nabil memuat naik beberapa foto puteri kesayangan mereka di media sosial. Menerusi perkongsian tersebut, pasangan ‘sweet’ ini bertanya kepada netizen sama ada wajah Ana Nayla mengikut raut wajah Ayda ataupun Nabil tatkala usia bayi tersebut sudah mencecah sebulan.

Dah ready nak pergi KLFW

Ana Nayla dah ready nak pergi KLFW2021 ni! Cute macam mummy ke daddy ni?

Menurut kapsyen yang ditulis oleh Ayda, anaknya itu sudah bersedia untuk menghadiri Kuala Lumpur Fashion Week (KLFW2021).

Meskipun dilihat masih tertidur, si cilik Ana Nayla ini kelihatan sangat cute lebih-lebih lagi ketika memakai pakaian bewarna merah jambu. Menurut Ayda, Ana Nayla mempunyai gaya ‘pose’ tersendiri setelah minum susu.

Di samping itu, Ayda sempat bertanya kepada netlzen sama ada anaknya itu comel macam dirinya ataupun sama seperti Nabil Mahir.

Comel macam mummy dia

Di ruangan komen, rata-rata netizen memberitahu bahawa raut wajah Ana Nayla yang terbaru sama seperti Ayda Jebat. Netizen turut mendoakan yang terbaik buat Ana Nayla dan berharap si cilik itu bakal menjadi anak yang solehah dan berjaya apabila sudah dewasa nanti.

Sumber : ohbulan

About admin

Check Also

Aktif Tabligh Tak Halang Aliff Aziz Sertai Gegar Vaganza

Semalam, senarai 13 peserta program realiti Gegar Vaganza musim kelapan telah pun diumumkan. Apa yang …

Leave a Reply

Your email address will not be published.