Home / artis / Terl4mPau G4tal, Netizen K0ngsi Kis4h Per4ngai Shuk

Terl4mPau G4tal, Netizen K0ngsi Kis4h Per4ngai Shuk

Sejak beberapa hari lalu h4ngat diperkatakan mengenai video pelak0n Fauzi Nawawi bercerita mengenai lakonan aksi r0go1 sehingga mengundang kem4rahan dan kec4man netizen.

Namun, bukan sahaja Fauzi, malah pengacara rancangan tersebut iaitu Shuk Sahar turut dikec4m teruk oleh netizen berikutan dialognya seolah mahu Fauzi menjelaskan lebih terperinci mengenai babak berkenaan.

Susulan tindakannya itu, ada seg3lintir netizen mahu pengacara itu diboik0t apatah lagi sering sahaja mencetuskan kontroversi.

Malah, netizen turut kesal apabila Shuk boleh berlawak tentang perkara itu tanpa memikirkan per4saan keluarga pelakon wanita tersebut.

Menerusi satu perkongsian di Twitter, seorang netizen berkongsikan kisah mengenai per4ngai Shuk dengan mend4kwa pelawak itu cuba untuk ‘double meaning’ ketika pertemuan mereka di stesen radio tahun lalu.

Dakwa individu itu, Shuk beberapa kali cuba untuk ‘double meaning’ dengannya namun dia terus menukar topik. Tidak mahu pendengar yang mendengar dirinya tidak dih0rmati, dia bertindak menol4k ‘double meaning’ yang dilakukan oleh Shuk.

Wanita itu turut menyif4tkan Shuk sememangnya ‘g4tal’ sejak lahir lagi dan tidak tahu menghorm4ti wanita. Katanya lagi, dia turut bersetuju jika semua radio dan stesen TV membo1kot pelawak tersebut.

Wanita itu juga meng4kui bukan semua lelaki ‘gil4 s3ks’ tetapi lelaki yang baik akan menghormati wanita secara terangan mahupun secara senyap.

Perkongsian netizen itu mendapat pelbagai reaksi daripada netizen yang terkejvt dengan pended4han berkenaan. Malah, seorang netizen turut bertanyakan ‘double meaning’ yang dilakukan oleh pelawak itu, sama ada ‘flirting’ atau ‘horn*’, wanita itu mendakwa kedua-duanya sekali.

Dalam pada itu, ada yang mengatakan mereka tidak pernah minat dengan Shuk serta b0s4n dengan lawaknya yang disifatkan meng4rut.

Tidak kurang juga, ada yang mempersoalkan bagaimana Shuk boleh masuk dalam indsutri. Malah, ada yang mengatakan sejak Raja Lawak lagi lawak yang disampaikan pasti ada double meaning.

SUMBER: Twitter

About admin

Check Also

Aktif Tabligh Tak Halang Aliff Aziz Sertai Gegar Vaganza

Semalam, senarai 13 peserta program realiti Gegar Vaganza musim kelapan telah pun diumumkan. Apa yang …

Leave a Reply

Your email address will not be published.