Home / berita / Sepupu Sajat Nak s4man Harith Iskander, Anggap Temu Bual Ber4t Sebelah

Sepupu Sajat Nak s4man Harith Iskander, Anggap Temu Bual Ber4t Sebelah

Temu bual yang dilakukan oleh selebriti Harith Iskander dengan usahawan kontrversi Nursajat atau nama sebenarnya Muhammad Sajjad Kamaruzzaman sememangnya masih h4ngat dibualkan oleh warganet.

Dalam temu bual yang bersiaran langsung di FB selebriti berkenaan, Sajat ada menceritakan kronologi yang terjadi dalam hidupnya berhubung beberapa 1su sehingga dia mengambil tindakan mel4rikan diri ke luar negara.

Walau bagaimanapun, dalam temubual bersama usahawan tr4nsg3nder itu, ada pihak yang kurang setuju dengan pended4han yang dibuat oleh Sajat.

Menurutnya, Sajat telah memutar belitkan fakta dan menjelaskan isu m4hk4mah berkaitan kes penipu4n dengan cara yang salah.

Hal ini dimaklumkan sendiri oleh sepupunya iaitu Nurnilam Sari di laman FB. Dia yang dikatakan menjadi ‘mngsa’ k3s yang melibatkan Sajat telah tampil memb4ngkang apa yang diperkatakan oleh usahawan itu.

Tak hanya itu,  Nurnilam Sari dan seorang lagi individu yang terlibat dalam kes penipu4n yang dilakukan Sajat dikenali sebagai Nurwati Husin bercadang untuk meny4man Harith Iskander berhubung temubual yang dianggap berat sebelah.

Walau bagaimanapun, Harith Iskander menerusi laman FB nya telah menulis bahawa dia sama sekali tidak berpihak kepada mana-mana individu.

Dia cuma mahu rakyat Malaysia mendengar sendiri apa yang diperkatakan Sajat dari mulutnya sendiri tanpa perlu percaya 100% apa yang diucapkan.

Terdahulu, temubual selebriti berkenaan dengan usahawan kontrversi tersebut telah mencetuskan ‘g0sip’ baru apabila Sajat secara terang-terangan mengaku bahawa dirinya adalah seorang tr4nsg3nder.

Dalam temubual itu juga, dia ada menceritakan berkenaan k3s mahk4mah yang dilaluinya dimana dia k4lah dalam k3s s4man tersebut dan perlu membayar ratusan ribu ringgit

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber: OMM

About admin

Check Also

Aktif Tabligh Tak Halang Aliff Aziz Sertai Gegar Vaganza

Semalam, senarai 13 peserta program realiti Gegar Vaganza musim kelapan telah pun diumumkan. Apa yang …

Leave a Reply

Your email address will not be published.