Home / artis / “Baru Faham Perasaan Mak..” Ma1d 4akam Syariq Sebut Mama Pertama Kali, Buat Emma Men1tis Air Mata

“Baru Faham Perasaan Mak..” Ma1d 4akam Syariq Sebut Mama Pertama Kali, Buat Emma Men1tis Air Mata

Aktres jelita Emma Maembong menitiskan air mata gembira apabila anak lelakinya Shariq Gabriel sudah pandai menyebut perkataan ‘mama’ dengan sempurna.

Menurut Emma, dia juga dibuai em0si kerana anaknya yang berusia 11 bulan itu cukup menyentuh naluri keibuannya.

Menerusi laman sosial Instagram, Emma turut berkongsi sedutan video Shariq menyebut perkataan tersebut yang dir4kamkan oleh pembantu rumahnya.

“Tengah kerja semalam tiba-tiba maid hantar video. First time @shariqgabriel sebut mama dengan betul. Selama ni mamama biasa je. Allah sampai n4ngis dengar.

“Baru faham perasaan mak excited macam mana bila anak dia mula bercakap. First baby kan, biasa la em0 lebih sikit. And anak saya dah 11 bulan. Cepat je rasa dia besar,” tulis Emma di ruangan kapsyen.

Menerusi perkongsian berdurasi lapan saat itu lagi, Shariq kelihatan sangat comel menyebut perkataan ‘mama’ sambil meni4rap dan cubaan untuk mer4ngkak.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by EmmaMaembong (@emma_maembongofficial)

Sementara itu di ruangan komen, ramai wargamaya memberikan pujian dan teruja melihat anak lelaki Emma yang sudah pandai memanggil ibunya.

Malah, ada juga yang sudah tidak sabar melihat anak sendiri boleh menyebut perkataan ‘mama’ dengan sempurna.

Yeahh shariq dah pandai panggil mama,” komen seorang wargamaya.

Aduhh dah la hensem, comel pastu bijak pulak,” puji seorang wargamaya.

Hadiahkan maid handphone canggih sebagai menghargai jaga anak dan juga untuk rakam banyak lagi momen berharga macam ni dalam kualiti video yang lebih baik,” cadang seorang wargamaya.

Nasib maid rakam,” ujar seorang wargamaya.

I’m crying too. Baby saya baru 7 bulan. Benda ni lah paling tak sabar nak dengar,” kongsi seorang wargamaya.

Harini dia sebut mama, kalau dia sebut Emma Maembong terkejut gila. Apa pun he is so adorable,” usik seorang wargamaya lagi.

Sehingga kini, perkongsian tersebut telah menerima hampir 200,000 tontonan daripada pengikutnya.

Sekadar info, Emma mendirikan rumah tangga bersama Shazli yang merupakan seorang juruterbang, pada 20 Februari 2020.

Pasangan ini dikurniakan seorang anak lelaki Shariq Gabriel pada 11 November 2020.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber: Gempak

 

About admin

Check Also

Aktif Tabligh Tak Halang Aliff Aziz Sertai Gegar Vaganza

Semalam, senarai 13 peserta program realiti Gegar Vaganza musim kelapan telah pun diumumkan. Apa yang …

Leave a Reply

Your email address will not be published.