Daily Archives: September 17, 2021

“Kem4t1an Arw4h Siti Sarah, Mimpi B4kal Men1ngg4l Dvnia Antara Sebab Saya Berubah” – Harris Anuar

Jika dilihat pada hantaran-hantaran Harris Annuar di Instagram sejak kebelakangan ini, banyak perkongsian tentang agama yang dibuat oleh pelakon dan pengacara itu. Selain perkongsian berbentuk Islamik, Harris, 28, turut melibatkan diri dengan aktiviti dakwah termasuk berguru dengan pendakwah bebas, Ebit Lew.   View this post on Instagram   A post …

Read More »

“Tdak faham segelintir artis..Cucvk dagu boleh pula…” Datuk Hattan Kecew4 Dengan artis Antlvlksln

KUALA LUMPUR: Penyanyi terkenal, Datuk Hattan memuat naik status bingung terhadap segelintir artis yang menolak vaksln sebagai pencegahan kemudaratan C0v1dl9 sekiranya dijangklti. Berkongsi di akaun Facebook miliknya, Hattan juga mend4kwa artis anti vaks1n andai membuat sunt1kan kecantikan tiada pula persoalan “dik0mpangkan” berbanding sunt1kan vakslnasi. “Tdak faham segelintir artis antlvaksln ini… …

Read More »

Peniaga rindu nak berniaga di pasar, jual online serba tak kena… TikTok kena sekat, pel4nggan pula main-main – “Nak simpan duit sambut baby”

ADA hari untung, ada hari rugi. Begitulah lumrah yang dilalui setiap peniaga dalam usaha mereka untuk mencari rezeki. Menurut peniaga baju, Che Kamaruddin Che Pa, 30, dia juga berdepan dengan cabaran getir sehingga terduduk memikirkan nasib diri dan keluarga. Kata bapa kepada tiga cahaya mata itu, dia sudah 10 tahun berniaga …

Read More »

Iqbal dah tunjuk bukti dia tak gil4kan harta DSV. Dan bgitau,cik b dan kacak nk sejuta sebulan pun xde hal? Ada video

Bekas pembantu peribadi kepada pengasas kosmetik Datuk Seri Vida, Iqbal Zulkefli pada Khamis tampil meluahkan rasa berhubung isu terkait melibatkan dirinya bersama usahawanita berkenaan. Luahan tersebut dibuat Iqbal menerusi Insta Stories, dipercayai kerana ada segelintir yang seolah-olah menuduhnya mempunyai kepentingan apabila menjalinkan hubungan akrab bersama penyanyi lagu I Am Me …

Read More »